16 Mart 2015 Pazartesi

Bir Gülüşle Başladı

Gülmek insanoğlunun, en muhteşem tepkisidir. Tüm varlıklardan bizi ayıran, tek ve mutlak gerçektir. İnsanın en yalın ve yalansız halidir. Sahte olduğu, en kolay ayırt edilen duygudur. Hepimizin bilinçaltının, kontrol edilemez dışa vurumudur. İçimizdeki sevginin yüzümüze yansımasıdır. Gülmek aşkın en duru sunumudur. Bir bebeğin kokusundaki saflıktır. Sağlam dostlukların başlangıcıdır. Dost omzunda en içten muhabbettir. Gülmek insan olduğumuzu hissetmektir.

"Kendimi bildim bileli bir şeyler yazarım" diyemem çünkü 44 yaşında başladım yazmaya. Biriktirdiklerim, yazılar değil hep insanlardı. Her daim söylenecek bir çift sözüm vardı ama bu yaşa kadar yazmamıştım. İlk hikâyemi yazdığımda, beklemediğim, tahmin edemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Israrla hikâyemi paylaşmam istenince, bu bloğu açtım. Bu blog'da sizlerle hayatı algılayışımı paylaşacağım. Yorumlarınızla beni desteklerseniz sevinirim.

 Bir gülüşe, bir ömür adanabilir. Gülüşleriniz eksik olmasın ömrünüzde. Hayata Gülümseyin.

10 yorum:

  1. Canım kardeşim,
    blog dünyasına hoş geldin.Kalpten gelen sözlerini bizlerle paylaşacak olmana çok sevindim. Biliyorum ki, güzellikler paylaştıkça çoğalır ve sen de her zaman güzelliğin yanında yer almışsın. Yolun açık olsun kardeşim.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm akrabalık , destekçilerin olması güzel. Destekçin sağlam .bülbülün yeri sevdiğim bir blogcudur. Hayırlı olsun...

      Sil
    2. Çok naziksiniz, Teşekkür ederim. Bende sizi ve hikayenizi büyük bir zevkle takip ediyorum.

      Sil
  2. Ablam, canım benim. Senin teşviklerin ve Özgen abimin teknik desteği ile bir yola çıkmış oldum. İlk yorumumu senden aldığım içinde gururluyum. Umarım güzel paylaşımlar yaşanır.

    YanıtlaSil
  3. Ablanızın yzısını görüp geldim.Hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Murat'cım merhaba:) Burdan hikayenle ilgili yorum yapacağımı söylemiştim ama sanırım çok doğru olmayacak okumayanlar açısından :) keyifle okudum hikayeni .seni tanıdığını düşünen ben için, böyle bir eser yaratman şaşırtıcıydı(çünkü çok güzel konuşursun ama bunun yazıya hemde böylesi güzel bir hikayeye dönüşeceği aklıma gelmezdi:) ) benim için ve bir okadar da gurur verici. Duyguları öyle güzel ifade etmişsin ki okurken kendimi o anı yaşıyormuşum gibi hissettirdi hikayen . emeğine , yüreğine ve kalemine sağlık ..Yeni hikayelerini sabırsızlıkla bekliyorum :) Zeynep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, çok naziksin. Hikaye bittiğinde ben de şaşırdım. Umarım başka bir hikaye ile tekrar çıkarım karşınıza.

      Sil
  5. Bloğunuzun yolu açık olsun. Birgül hayatıma giren en değerli kişilerden biridir. Sizi ve yazılarınızı da tanımış olmaktan çok mutluyum. Hikayenizi mutlaka okuyacağım.
    Sevgilerimi gönderiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizlerle tanışmış olmaktan çok memnunum, teşekkür ederim. Bende sizin hikayelerinizle kısa süre önce tanıştım. Okuyabildiklerimin hepsi, aklımda yeni demlenmiş bir bardak çay sıcaklığında lezzetler bırakıyor. Yalnızlığın içinde parlayan umut ve sevginin yeşerttiği olumlu insanları anlatıyorsunuz. Deminiz daim olsun. İlk hikayemi okuma fırsatı bulabilirseniz, bir hikayecinin yorumları benim için çok makbule geçer.

      Sil

Nezaketiniz için teşekkür ederim